5 år som Citrix Solution Advisor partner!

Stort tack till alla kunder som valt att anlita oss de senaste fem åren! Under dessa år som Citrix Solution Advisor har vi lyckats möjliggöra mobila arbetssätt, ökad produktivitet och nöjdare användare.

På Fidelity har vi fokuserat på starka, långsiktiga kundrelationer där vi arbetar tillsammans på en strategisk nivå för att lyckas med Citrix lösningar för en produktiv, modern arbetsyta med mobilitet som fundament.

Framgent ser vi den digitala arbetsytan frikopplas, explosionen av devices som den mest spännande utmaningen och ännu fler möjligheter inom mer mobila arbetsätt. Vi ser fram emot att jobba ännu mer strategiskt kring er verksamhet och visioner.

Åter igen ett stort tack från oss alla på Fidelity Consulting!

https://www.citrix.com/buy/partnerlocator/member.html?orgId=50129465&countryCode=SE&stateRegion=Stockholms#companyDetails


Liknande artiklar:


Lämna ett svar

News & Events

Fredrik Kämpe utnämnd till AppSense Partner Sales Star of the Year!

april 2015

Vi gratulerar Fredrik Kämpe som på årets AppSense University med 65 partners från 8 länder mottog utmärkelsen Partner Sales Star of the Year! Stort grattis och ...

Fidelity Consulting på Citrix Synergy 2015

april 2015

Våra konsulter inom Citrix samt några av våra kunder kommer åka till årets Citrix Synergy mässa i Orlando. Vi uppdaterar oss inom Mobility och Cloud ...

Mer Nyheter
 

Our Clients

"Det är trevligt att det fortfarande finns att tillgå kompetenta specialister som ser helheter och kan bidra till vår framgång, och jag hoppas innerligt att Lasse får fortsätta att bidra till förutsättningarna till vår framtid och forskning."
Magnus Emilsson / teknisk ansvarig för RDLAB, AstraZeneca.

"Jim är en pålitlig och förtroendeingivande konsult av yttersta kvalitet, med stabil & lyhörd inställning och som alltid levererar mer än förväntat."
Jonas / Teamleader IBM.

"Fredriks arbete är genomtänkt in i varje detalj. Fredrik är oerhört kunnig, kreativ och trevlig vilket gör honom till ett nöje att samarbeta under längre tidsperioder."
Jonas / Client Delivery Coordinator