AppIQ

Frågar man IT-supporten vad deras vanligaste felärenden beror på kan det mycket ofta relateras till applikationer som inte fungerar. Ibland fungerar en applikation ett tag men när användaren får en ny så slutar den gamla att fungera. Då kan man blir tvungen att installera om hela datorn för att få igång användaren igen. Detta kan bero på flera olika orsaker och är ett komplext ämne.

Därför erbjuder Fidelity Consulting AppIQ, färdigpaketerade applikationer som fungerar under hela livscykeln. För att kunna erbjuda detta har vi skapat en samlig processer och rutiner som säkerställer högsta kvalité. Vi jobbar bara med de senste verktygen och stödjer allt från virtualiserade applikationer till fullfjädrade MSI-paket för både ”tunna” och ”feta” klienter.

AppIQ erbjuder följande;

  • Applikationspaketering till fast pris eller löpande timmar.
  • Applikationspaketering i kundens lokaler eller på distans.
  • Stöd för MSI, SoftGrid, Citrix samt Skriptade installationer.
  • Full dokumentation på svenska eller engelska.

Fidelity Consulting erbjuder förutom färdigpaketerade applikationer även kunsultation för att hantera applikationskonsolidering, projektledning samt testkoordinering.

Lifecycle

Kontakta oss för mer information.


Liknande artiklar:


Taggar: , , ,

Kommentering är avstängd.

News & Events

Fredrik Kämpe utnämnd till AppSense Partner Sales Star of the Year!

april 2015

Vi gratulerar Fredrik Kämpe som på årets AppSense University med 65 partners från 8 länder mottog utmärkelsen Partner Sales Star of the Year! Stort grattis och ...

Fidelity Consulting på Citrix Synergy 2015

april 2015

Våra konsulter inom Citrix samt några av våra kunder kommer åka till årets Citrix Synergy mässa i Orlando. Vi uppdaterar oss inom Mobility och Cloud ...

Mer Nyheter
 

Our Clients

"IBM har valt att anlita Fredrik för att han är pålitlig, snabb och effektiv. Inget lämnas åt slumpen och vi känner oss trygga med att lägga projekt i hans händer."
Martin Eriksson / CDC Lead Sweden

"Jim är en pålitlig och förtroendeingivande konsult av yttersta kvalitet, med stabil & lyhörd inställning och som alltid levererar mer än förväntat."
Jonas / Teamleader IBM.

"Fredriks arbete är genomtänkt in i varje detalj. Fredrik är oerhört kunnig, kreativ och trevlig vilket gör honom till ett nöje att samarbeta under längre tidsperioder."
Jonas / Client Delivery Coordinator