SCCM Functional Outsourcing

Det är inte lätt att kunna allt. Speciellt inte när man behöver lite djupare kunskap i en värld där allting snurrar fortare och fortare. Det är inte ovanligt med behov av spetskompetens, kanske inte alltid, men ibland.

Ifall ditt företag känner igen sig i ovan beskrivning kan det vara smart att lägga ut driften av SCCM på entreprenad. Vårt koncept är uppbyggt från början för att passa in under dessa förutsättningar. Tack vare vår specialistkompetens kan vi utföra mer på kortare tid och med högre kvalité. Vi har även utvecklat ett antal applikationer som automatiserar rutinärenden, allt från att lägga upp en applikation till att felsöka varför ett paket in når ut till sin målgrupp. Ett annat exempel är vårt klientfelsökningsverktyg. Varje gång verktyget ansluts till en dator körs automatiskt ett tjugotal felsökningsskript och presenterar eventuella problem. Verktyget kan till och med korrigera eventuella problem automatiskt under de flesta omständigheter, något som helpdeskpersonlen brukar uppskatta.

Idag anser man i de flesta företag att SCCM är en kritisk applikation då allt från säkerhetsuppdateringar till ominstallationer av datorer och utskick av applikationer hanteras i samma lösning. Då är det viktigt att snabbt få hjälp när det uppstår mer avancerade problem. Det är dock dyrt att alltid ha sådan kompetens tillgänglig. Ifall en sådan situation uppstår och vår driftpersonal inte klarar av att lösa ett kritiskt problem, kopplas lämplig spetskompetens in automatiskt från något annat uppdrag. Eftersom Fidelity Consulting har flera konsulter av absolut världsklass kan ni vara trygga att lägga ut driften av SCCM till oss.

Vi erbjuder fast pris för att ta hand om följande funktioner:

  • Övervakning av statusmeddelande och loggar.
  • Distribution av säkerhetsuppdateringar.
  • Distribution av applikationer.
  • Certifiering av ny hårdvara.
  • Felsöka supportärenden.

Vi kan givetvis utföra fler tjänster i vårt åtagande vid behov. Kontakta oss för mer information.


Liknande artiklar:


Taggar: , ,

Kommentering är avstängd.

News & Events

Fredrik Kämpe utnämnd till AppSense Partner Sales Star of the Year!

april 2015

Vi gratulerar Fredrik Kämpe som på årets AppSense University med 65 partners från 8 länder mottog utmärkelsen Partner Sales Star of the Year! Stort grattis och ...

Fidelity Consulting på Citrix Synergy 2015

april 2015

Våra konsulter inom Citrix samt några av våra kunder kommer åka till årets Citrix Synergy mässa i Orlando. Vi uppdaterar oss inom Mobility och Cloud ...

Mer Nyheter
 

Our Clients

"Det är trevligt att det fortfarande finns att tillgå kompetenta specialister som ser helheter och kan bidra till vår framgång, och jag hoppas innerligt att Lasse får fortsätta att bidra till förutsättningarna till vår framtid och forskning."
Magnus Emilsson / teknisk ansvarig för RDLAB, AstraZeneca.

"Lasse såg till att ett projekt som stått still i 6 månader, blev klart på 2 veckor, väldigt proffessionell och effektiv."
Bengt Jansson / projekt ledare Fortum.

"Fredriks arbete är genomtänkt in i varje detalj. Fredrik är oerhört kunnig, kreativ och trevlig vilket gör honom till ett nöje att samarbeta under längre tidsperioder."
Jonas / Client Delivery Coordinator