Global SCCM Implementation

Ett av våra vanligaste uppdrag är att designa olika Microsoft infrastrukturer. I detta fall ville en av våra kunder uppgradera sin befintliga System Management Server lösning till den senaste versionen System Center Configuration Manager.

Tidsplanen var redan satt och ingen visste riktigt vilka funktioner man vill använda utan vill ha ”allt”. Då vi har mångårig erfarenhet av att implementera SCCM så satte vi upp en snabb workshop för att komma fram till det riktiga behovet. Utan en riktigt kravspecifikation kan det aldrig bli en bra lösning. Tack vare denna workshop kunde en komplett funktionspecifikation framtas. Denna blev sedan grunden för att skapa en projektplan inom kundens tidsramar. Detta gick att göra tack vara att vi kan återanvända allt från tidigare kravspecifikationer, projektplaner, designdokument, driftdokument och backup-hantering etc.

Några moment som utfördes under detta uppdrag var att migrera hundratals olika paket, göra om säkerhetsstrukturen, konsolidera antalet siter med 60%, få ned ledtiderna på programdistributionen samt skapa användbara rapporter åt kunden.

Vi fick givetvis fortsatt förtroende och har fått äran att implementera flera nya funktioner och förbättringar som låg utanför projektets ramar.


Liknande artiklar:


Taggar: ,

Kommentering är avstängd.

News & Events

Fredrik Kämpe utnämnd till AppSense Partner Sales Star of the Year!

april 2015

Vi gratulerar Fredrik Kämpe som på årets AppSense University med 65 partners från 8 länder mottog utmärkelsen Partner Sales Star of the Year! Stort grattis och ...

Fidelity Consulting på Citrix Synergy 2015

april 2015

Våra konsulter inom Citrix samt några av våra kunder kommer åka till årets Citrix Synergy mässa i Orlando. Vi uppdaterar oss inom Mobility och Cloud ...

Mer Nyheter
 

Our Clients

"IBM har valt att anlita Fredrik för att han är pålitlig, snabb och effektiv. Inget lämnas åt slumpen och vi känner oss trygga med att lägga projekt i hans händer."
Martin Eriksson / CDC Lead Sweden

"Jim är en pålitlig och förtroendeingivande konsult av yttersta kvalitet, med stabil & lyhörd inställning och som alltid levererar mer än förväntat."
Jonas / Teamleader IBM.

"Jim är en av de absolut bästa konsulter vi har."
Martin Håkansson / IBM.